• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Lovački gulaš na ‘Susretima’ kuhali članovi 10 društava

Kao i dosadašnjih godina, u nedjelju, trećeg dana ‘Lipovljanskih susreta’, održava se natjecanje lovačkih društava u kuhanju lovačkog gulaša. Ove godine na poziv domaćeg lovačkog društva LS ‘Srnjak’ iz Lipovljana, na natjecanje se odazvalo 10 društava s područja Sisačko-moslavačke županije, a gulaš koji su pripremali, nakon ocjenjivanja podijeljen je među posjetiteljima ‘Lipovljanskih susreta’.

Komisija na čelu s Ivanom Doležalom, ocjenjivala je pripremljeni gulaš, a ocjene su bile jako visoke. Nagrade za prva tri mjesta uručio je Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani i predsjednik Organizacijskog odbora LS 2019. On se srdačno svim lovcima i lovačkim društvima zahvalio za sudjelovanje u natjecanju i čestitao na osvojenim nagradama.

Najbolji gulaš na ‘Lipovljanskim susretima 2019.’ skuhali su članovi Lovačkog društva ‘Posavski lovac’ iz Krapja. Drugo mjesto pripalo je članovi Lovačkog društva ‘Jelen’ iz Novske, a treće mjesto članovima Lovačkog društva iz Banove Jaruge. Svi ostali su dobili Zahvalnice i prigodne poklone TZ općine Lipovljani.

Članovima domaćeg Lovačkog društva ‘Srnjak’ posebno je zahvaljeno na organiziranju natjecanja, i za odličan gulaš koji su pripremili na zadovoljstvo posjetitelja ‘Susreta’ i ljubitelja čorbanca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content