• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Glazbom i plesom završili ‘Lipovljanski susreti 2019.

Lijepo vrijeme, puno programa društvenih, kulturnih, sportskih i zabavnih, tijekom tri, čak i četiri dana, ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’, ako se zna da je utakmica veterana NK Slavonac i NK Dinamo održana već u četvrtak, 22. kolovoza, donijeli su veliki broj posjetitelja Lipovljanima i ‘Lipovljanskim susretima’.

Zato i ne čudi da je velik broj posjetitelja došao i na završnu, treću zabavnu večer ‘Lipovljanskih susreta 2019.’ na kojoj je sve njih zabavljao glazbeni sastav ‘Boje noći’, koji često nastupa u Lipovljanima. I nisu željeli kući, kad je glazba završila nastup. Tako su u petak, 23. kolovoza svojim jednosatnim nastupom otvorili program ‘Lipovljanskih susret’, a u nedjelju, 25. kolovoza, zabavljajući goste do ponoći, zatvorili ovogodišnje ‘Lipovljanske susrete’.

Svi predviđeni programi održani su kako je to i planirao Organizacijski odbor ‘Lipovljanskih susreta’, bez ikakvih problema i uz lijepo, toplo vrijeme. Tako su po 10. puta ‘Susreti’, od njihovog obnavljanja 2010. godine, uspješno organizirani na ponos svih stanovnika općine Lipovljani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content