• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAVRŠENI NAJZAHTJEVNIJI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI PROMETNICE I NOGOSTUPA U ULICI ANTE STARČEVIĆA

Najzahtjevniji radovi, skidanje dosadašnjeg asfaltnog sloja, djela posteljice ceste i ugradnja oborinske odvodnje, na rekonstrukciji prometnice i nogostupa u ulici Ante Starčevića u Lipovljanima, završeni su na planiranom dijelu prometnice pa se kreće u završni dio poslova. Ove godine rekonstrukcija se izvodi od županijske ceste Kutina-Novska, odnosno Zagrebačke ulice, do raskrižja s ulicom Josipa Kozarca, u blizini grkokatoliče crkve, a nastavak do kraja ulice započet će na proljeće, kad se očekuje i konačni završetak radova.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Skidanjem gornjeg sloja asfalta i dijela nasipane posteljice započelo je početkom listopada, kad je ulica Ante Starčevića i zatvorena za promet. Ti poslovi su završeni, uglavnom prema planu, a u srijedu, 19. listopada radilo se na ugradnji jednometarskog propusta ispod ceste, čime su najzahtjevniji poslovi završeni. Na nasipanu trasu kolnika započeto je dovoženje rubnjaka, koji se započinju ugrađivati pa se tako poslovi privode kraju. Završetak ovogodišnjih poslova na rekonstrukciji ulice Ante Starčevića očekuje se krajem studenog ili početkom prosinca, zavisno od vremenski uvjeta.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Istovremeno, kraj raskrižja ulice Ante Starčevića i Ulice Josipa Kozarca, započele su pripreme za nastavak izgradnje kanalizacije, od grkokatoliče župne crkve sv. Ane, do zgrade pošte, odnosno do kraja ulice Ante Starčevića. Kanalizacija će se izgraditi prije rekonstrukcije tog dijela ulice, kako se više ne bi prekopavalo izgrađeno i kako bi stanovnici ulice imali izgrađenu svu potrebnu komunalnu infrastrukturu, nakon rekonstrukcije ulice i nogostupa u jednoj od najprometnijih lipovljanskih ulica.

(Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content