• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAPOČELO ASFALTIRANJE OBNOVLJENOG DIJELA ULICE ANTE STARČEVIĆA U LIPOVLJANIMA

Djelatnici poduzeća ”Pedom asfalti” iz Zagreba započeli su, jer su im vremenske prilike to dozvolile, u četvrtak, 18. prosinca asfaltiranje ulice Ante Starčevića u kojoj se radi rekonstrukcija prometnice, a predviđena je i izgradnja nogostupa. Radovi bi trebali završiti u subotu, 20. prosinca nakon čega bi od nedjelje, 21. prosinca ta ulica bila otvorena za promet.

U četvrtak, 18. prosinca započelo je polaganje habajućeg, nosivog sloja asfalta, u visini od 10 centimetara. Asfaltirana je jedna strana kolnika, a druga polovica kolnika za asfaltiranje je predviđena u petak, 19. prosinca.

U subotu, 20. prosinca planirano je polaganje gornjeg, završnog sloja asfalta u kompletnoj širini od 6 metara. Nakon toga radovi na rekonstrukciji prometnice i izgradnje nogostupa, prestati će zbog božićnih blagdana, a bit će nastavljeni u siječnju. Rekonstrukcija kolnika bit će na dijelu od Zagrebačke ulice, do raskrižja s ulicom Josipa Kozarca u potpunosti završena, a iduće godine nastavit će se izgradnja nogostupa, uz prilagođavanje ulaza i mostova za stanovnike te ulice.

Nakon izgradnje kanalizacije od raskrižja s ulicom Josipa Kozarca do zgade Vatrogasnog doma koja je u tijeku, nastavit će se i rekonstrukcija kolnika i izgradnja nogostupa u ulici Ante Starčevića. Završetak radova očekuje se u proljeće iduće godine. (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content