• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Vatrogasni izazov 2015

Pokrovitelj: Općina Lipovljani, VATROPROMET d.o.o., Vatrogasna zajednica Sisačko-Moslavačke županije

U  organizaciji    VZG  Novska,  VZG  Kutina  i  VZO  Lipovljani  u  sklopu  Lipovljanskih  susreta organizira se 23. kolovoza 2015. godine VI. Vatrogasni izazov Lipovljani-Novska-Kutina 2015. Izazov  je skup zadataka koji nastoje simulirati radnje i postupke sa kojima se susreću vatrogasci prilikom operativnog djelovanja. Vježbe će se izvoditi na području Lipovljana, Novske, te Kutine sa pripadajućim naseljima, a završno okupljanje je u parku u centru Lipovljana.

 

Ekipe dobivaju kartu sa redoslijedom izvođenja zadataka i mjestima radnih točaka koje će samostalno obilaziti vozilom. Karta sa redoslijedom nastupa predstavlja ujedno i jedan vid snalaženja vatrogasnih postrojbi u prostoru i u njemu datim obavezama.

Okupljanje i start ekipa biti će u centru Lipovljana(park), od kuda će se ekipe upućivati prema dobivenim kartama na ostale radne točke.

Zadaci se izvode prema uputama, koje će biti prezentirane i pojašnjene prije izvođenja svake vježbe od strane suca na mjestu radnje. Zadaci se moraju izvršavati sukladno pravilima struke, te se natjecatelji moraju pridržavati sigurnosnih uputa organizatora.

Ekipe će biti za svaku vježbu zasebno bodovane i rangirane, a pobjednik je ekipa koja će imati najviše najboljih plasmana odnosno osvojenih prvih, drugih, trećih….. mjesta.

Svi članovi natjecateljske ekipe dužni su sa sobom imati osobnu iskaznice ili drugi dokument radi provjere prilikom izvođenja vježbi.

1-Vatrogasni izazov 2015 a_Page_1 1-Vatrogasni izazov 2015 a_Page_2

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content