• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

VELIK BROJ POSLOVA NAPRAVLJEN UZ POMOĆ ZAPOSLENIH NA ‘JAVNIM RADOVIMA’

Velik broj poslova u javnim ustanovama i na javnim površinama odrađen je u proteklih mjesec dana na području općine Lipovljani, koliko dugo traju tzv. ‘javni radovi’, a poslovi se nastavljaju uređivanjem školskih zgrada, vrtića i zgrade knjižnice. Prostorije i okoliš školskih zgrada, vrtića i knjižnice užurbano se uređuju, kako bi učenici osnovne škole i polaznici vrtića u Lipovljanima, u novu školsku godinu krenuli u lijepo uređenim i spremljenim prostorima.

Većinu poslova na uređenju i obnavljanju rade zaposlenici na tzv. javnim radovima, čije zaposlenje u trajanju od 6 mjeseci financira Hrvatski zavod za zapošljavanje, prema raspisanim mjerama poticajnog zapošljavanja. Poslovi se nastavljaju na uređenju školskih prostora, sportske dvorane, ali i na javnim površinama u Lipovljanima.

Do sada je kroz poslove u javnim radovima uređen centar Lipovljana, zgrada Društvenog doma, dvorište i zgrada Dječjeg vrtića ‘Iskrica’,Vatrogasni dom, ograda i dvorište DVD-a Lipovljani, zgrada Narodne knjižnice i čitaonice, ograda groblja u Kraljevoj Velikoj i Krivaju, a zaposlenici ‘javnih radova’ radili su i na poslovima logistike ‘Lipovljanskih susreta 2015.’ Centar Lipovljana i park pri Osnovnoj školi i dalje će se nastaviti uređivati, a započinju i radovi na uređenju pješačke staze u ulici Josipa Kozarca, od Ulice Ante Starčevića prema Torovima i Kozaricama.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content