• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

UZ COLONIU I SLAVONIA BAND – ZABAVNA VEČER ZA PAMĆENJE

Dobra zabava uvijek je bila zaštitni znak ‘Lipovljanskih susreta’, a zabavna večer, koja je započela u petak, 22. kolovoza, a završila u subotu, u ranim jutarnjim satima, ostat će za pamćenje. Više tisuća posjetitelja uživalo je u zabavnom koncertu, koji je gotovo u kontinuitetu trajao od 20.30 sati do 4 sata ujutro.

1-LSpetak 181                Za zagrijavanje posjetitelja, s centralne pozornice ‘Lipovljanskih susreta’ najprije su se tamburama oglasili ‘Prijatelji tambura’, domaći glazbeni sastav, koji je oraspoložio prisutne gledatelje. Potom je s pozornice, gotovo dva sata, svirao Slavonia band s kojim su posjetitelji zapjevali i zaplesali.

1-LSpetak 190                A onda se, iza 23 sata, na pozornici predstavila grupa ‘Colonia’, glavna zvijezda večeri, koja je u žestokom ritmu, i svom poznatom stilu, rasplesala i raspjevala posjetitelje prve zabavne večeri  ‘Lipovljanskih susreta’. Pjevalo se, plesalo u žestokom ritmu, podizale su se ruke, na poznate hitove ‘Colonie’.

1-LSpetak 263Prva zabavna večer ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’ završila je zabavom uz DJ-a, u ranim jutarnjim satima. Posjetitelji mlađe dobi zabavljali su se do jutra i kraja zabavne večeri, ali i nešto stariji posjetitelji uživali su u zabavnoj večeri, koja će svim posjetiteljima ‘Lipovljanskih susreta’ još dugo ostati u pamćenju.

1-LSpetak 341Zabavna večer za pamćenje najavljuje dobru zabavu, koja se za posjetitelje priprema druge večeri ‘Lipovljanskih susreta’, u subotu, 23. kolovoza, ali i treću večer, u nedjelju, 24. kolovoza.         Damir SMETKO

1-LSpetak 213

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content