• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Uskoro započinje sanacija i asfaltiranje pet ulica u centru Lipovljana

Radovi asfaltiranja obuhvaćaju ulice Vinkovačku, Vukovarsku, Požešku, Slavonsku i dio ulice Kralja Zvonimira, u kojima je prošle godine izgrađena kanalizacija. Ukupna vrijednost radova iznosi 589.000 kuna sa pdv-om , a Sisačko-Moslavačka županija u tome sudjeluje sa 200.000 kuna kapitalne pomoći.

asfalt (2)Nakon provedenog postupka nabave, za izvođenje radova pripreme i asfaltiranja odabrana je tvrtka Strabag d.o.o., kao najpovoljnija ponuda. Prije radova Strabag-a komunalno poduzeće Lip-Kom Servisi izvoditi će radove na postavljanju poprečnih odvodnih kanalica na početku svake od ulica na ulazima iz Trga Hrvatskih Branitelja, te se stanovnike moli za razumijevanje prilikom privremene regulacije prometa.

U petak 25. srpnja, održan je koordinacijski sastanak i obilazak lokacija, na kojemu su sudjelovali zamjenik načelnika Općine Lipovljani Tomislav Lukšić –predstavnik investitora, nadzorni inženjer Hrvoje Ljubojević iz Tvrtke Tenzor d.o.o., predstavnik izvođača Željko Lulić  te direktor Lip-Kom Servisa Miroslav Pavičić i komunalni redar Nikola Horvat. Na sastanku je dogovorena dinamika radova, koji će u toku kolovoza biti u potpunosti završeni.

Podsjetimo, prošle godine su asfaltirane ulice Stjepana Sanića, ulica Antuna Mihanovića i dio ulice Kralja Zvonimira, a radovi u ostalim ulicama zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta odgođeni su do sada, kako bi postigli što kvalitetnije rješenje. (T.L.)

asfalt (3) asfalt (1)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content