• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

U SKUPŠTINU TURISTIČKE ZAJEDNICE OPĆINE LIPOVLJANI IZABRANI NOVI ČLANOVI

Turistička zajednica općine Lipovljani ima novu Skupštinu, koja se sastoji od 10 članova, predstavnika svojih najvećih financijera. Osnivačka Skupština održana je u srijedu, 28. listopada, a na njoj je bilo prisutno 8 od 10 članova nove Skupštine TZ općine Lipovljani.

 Nakon isteka 4-rogodišnjeg mandata bivšim predstavnicima u Skupštini Turističke zajednice, poslan je poziv uplatiteljima turističke naknade da predlože nove članove. U novu Skupštinu Turističke zajednice općine Lipovljani delegirani su Kristijan Šegotić, u ime Trgovine Šego, Snježana Kopecki u ime tvrtke Konzum plus, Kristina Brebrić, Branislava Hubak i Ines Šarčević, u ime Benzinske pumpe Brebrić, Dalibor Nerlović u ime Caffe bara Barba, Zdenka Baranček i Bruno Baranček u ime tvrtke Baranček, Josipa Dragojević u ime obrta Josipa i Klaudija Ivanišević u ime caffe bara Lupya.

Konstituirajuću sjednicu nove Skupštine Turističke zajednice općine Lipovljani vodio je Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, ujedno i predsjednik Turističke zajednice općine Lipovljani. Pozdravio je prisutne buduće članove Turističke zajednice, pojasnio način i razlog promjena i predložio predsjednika i dvoje članova Mandatnog povjerenstva. Oni su iznijeli predložene članove iz poduzeća i obrta koji najviše uplaćuju turističke naknade i koji su prihvatili delegirati svoje predstavnike u Skupštinu TZ, koji su jednoglasno i izabrani.

Nakon izglasavanja nove Skupštine Turističke zajednice općine Lipovljani, izabrani su i članovi novog Turističkog vijeća općine Lipovljani koji će ubuduće imati 8 članova.

Odlučeno je i da će u Skupštini Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije, Turističku zajednicu općine Lipovljani predstavljati Zdenka Baranček i Kristina Brebrić.  

Zbog problema s pandemijom koronavirusa, koja čini najveće štete baš turizmu, tijekom ove godine otkazane su sve manifestacije, osim Ivanja u Piljenicama, na području općine Lipovljani. Do kraja godine također se ne očekuju bilo kakvi turistički sadržaji, jer je, zbog pogoršanja epidemiološke situacije otkazan i jednodnevni Adventski sajam u prosincu.

Stoga, godišnju Skupštinu i aktivnosti usmjerene na plan rada za  iduću 2021. godinu mogu se očekivati u prvom tromjesečju  iduće godine.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content