• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

U LIPOVLJANIMA ODRŽANI „DANI OTVORENIH VRATA“

25.svibnja 2018. godine od 10.00 do 13.00 sati u Lipovljanima su održani „Dani otvorenih vrata“, akcija koju su u suradnji sa Općinom Lipovljani organizirali djelatnici PP Novske, a na kojoj su sudjelovali i djelatnici HGSS Stanica Novska te DVD Lipovljani.

Na rukometnom igralištu u centru Lipovljana postavljena su tri štanda na kojima je bila izložena oprema, tehnika i uređaji, kao i promotivno edukacijski materijali koje službenici PP Novska koriste u svojem svakodnevnom radu.

Opremu, tehniku, specijalizirana vozila, te posebno obučenog psa osim PP Novska prikazali su i pripadnici DVD-a Lipovljani te Stanica HGSS-a Novska.

Tijekom provođenja akcije mještani, osnovnoškolci te djeca iz vrtića mogli su razgledati opremu i tehniku te dobiti informacije o načinu korištenja iste.

Uz velik broj učenika Osnovne škole Lipovljani, Dječjeg vrtića Iskrica te mještana naše Općine, ovu akciju, izloženu opremu, vozila te djelatnike obišao je i načelnik Općine Lipovljani, gospodin Nikola Horvat.

Ovim putem na uspješno provedenoj akciji zahvaljujemo se djelatnicima Policijske postaje Novska, pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja Stanica Novska te našim vrijednim vatrogascima iz DVD-a Lipovljani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content