• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SVIM GODPODARSTVENICIMA I PODUZETNICIMA OPĆINE LIPOVLJANI ZAŽELJENA JE JOŠ USPJEŠNIJA POSLOVNA GODINA

Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, sa suradnicima Tomislavom Lukšićem, predsjednikom Općinskog vijeća općine Lipovljani i Ljiljanom Tomić, svojom zamjenicom, priredili su, tradicionalni, ‘božićni prijem’ za gospodarstvenike općine Lipovljani. U općinskoj vijećnici, u petak, 21. prosinca, okupilo se 30-tak gospodarstvenika, obrtnika i vlasnika OPG-a, na zajedničkom druženju i završetku još jedne poslovne godine.

         Prije zajedničkog domjenka, o ovogodišnjim problemima, ali i uspješno odrađenim poslovima, na području općine Lipovljani sve prisutne podsjetio je Nikola Horvat. Govorio je o ‘općinskim’ problemima s izgradnjom i uređenjem centra Lipovljana, ali i o uspješnom završetku i puštanju u promet prometnog čvora Lipovljani, na autocesti Bregana-Lipovac, što općini Lipovljani otvara nove mogućnosti razvoja. Govorio je i o vrlo uspješnom nastavku izgradnje komunalne, cestovne, vodoopskrbne i kanalizacijske infrastrukture, što je primarni posao svake jedinice lokalne samouprave.

         Sve prisutne gospodarstvenike, odnosno male poduzetnike, obavijestio je da je usvojen proračun Općine Lipovljani za iduću godinu, da su poticajna sredstva za poduzetnike i poljoprivrednike planirana i za iduću godinu i da se nastavlja komunalna izgradnja na području općine Lipovljani i u idućoj godini. Želja je svih stvoriti što bolje uvjete za život građana i za razvoj dobrog gospodarstva na području općine Lipovljani, čime bi se smanjio odlazak obitelji na rad u inozemstvo, problem koji je sve veći i na području općine Lipovljani – naglasio je na kraju svog obraćanja prisutnim gospodarstvenicima Nikola Horvat.

         Sretne božićne blagdane i uspješnu novu 2019. godinu, poduzetnicima su čestitali Tomislav Lukšić i Ljiljana Tomić, nakon čega su podijelili prigodne poklone prisutnim gospodarstvenicima.

         Nakon zajedničkog domjenka, za domaće gospodarstvenike zasvirali su i tamburaši, uz želju da iduća godina bude još uspješnija svima na području općine Lipovljani.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content