• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Svečano dodijeljene svjedodžbe učenicima 8. razreda

Još jedna generacija učenika Osnovne škole Josipa Kozarca iz Lipovljana, uspješno je završila svoje osmogodišnje obrazovanje, a prije daljih upisa u srednju školu, priredili su zajedničku, svečanu dodjelu svjedodžbi. Svečano uručivanje svjedodžbi održano je u utorak, 2. srpnja u predvorju Osnovne škole Josipa Kozarca, a u ime Općine Lipovljani toj svečanosti bila je prisutna Ljiljana Tomić, zamjenica načelnika općine Lipovljani.

Svečanost je započela prisjećanjem na prošle, školske dane završenih osmoškolaca, a nastavljena je izricanjem zahvala učiteljicama i nastavnicima za podareno znanje, pokazanu brigu i odgoj ovih ‘malih maturanata’. Uz prisjećanje na vesele dane, zgode i ostvarene natjecateljske uspjehe, pa nakon zajedničke pjesme, razrednici su učenicima uručili završne svjedodžbe osnovne škole. Ove školske godine, u Osnovnoj školi u Lipovljanima, u tri razreda školovanje je završilo ukupno 46 učenika. Najbolji učenici su nagrađeni prigodnim nagradama.

Više govornika poželjelo je, prisutnim osmašima, uspješan nastavak školovanja u srednjim školama, a među njima bila je i Ljiljana Tomić, zamjenica načelnika Općine Lipovljani. Čestitala je svim učenicima na postignutom uspjehu i zaželjela im daljnje, uspješno školovanje za željeno zanimanje.

Nakon podjela svjedodžbi, učenici, njihovi roditelji i dosadašnji nastavnici nastavili su zajedničko druženje, uz razgovor o predstojećim upisima u srednje škole.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content