• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Znanstveno – Stručni skup ”Dani Josipa Kozarca u Lipovljanima” nastavljaju se iduće godine

Nakon promocije Zbornika radova ”Dani Josipa Kozarca u Lipovljanima”, u srijedu, 20. listopada, prisutni članovi Odbora za pripremu ”Dana’, održali su kraći radni sastanak. Vodio ga je Josip Krajči, predsjednik Odbora, u Narodnoj knjižnici i čitaonici Lipovljani.

        Konstatirano je da je do sada održano 8 znanstveno-stručnih skupova u nizu, posvećenih radu i životu Josipa Kozarca, hrvatskog šumara i književnika u Lipovljanima. Zbog poteškoća i propisanih mjera u borbi s pandemijom koronavirusa, ”Dani Josipa Kozarca u Lipovljanima” nisu održani ove godine, no odlučeno je da će se ”Dani Josipa Kozarca” i dalje održavati.

        Okvirno je dogovoreno da će ”Dani Josipa Kozarca” iduće godine biti održani 18. ožujka, kad je i rođendan Josipa Kozarca, a stručne radove pripremat će šumari, koji su na redu. Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, prihvatio je okvirni prijedlog članova Organizacijskog odbora, pa će slijedeći ”Dani Josipa Kozarca u Lipovljanima” biti uvršteni u program obilježavanja Dana općine Lipovljani, uz blagdan sv. Josipa, zaštitnika župe i općine Lipovljani.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content