• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SAZVANA PRVA OVOGODIŠNJA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE LIPOVLJANI

         Tomislav Lukšić, predsjednik Općinskog vijeća općine Lipovljani sazvao je prvu ovogodišnju sjednicu vijeća. Sjednica će se održati u četvrtak, 31. siječnja na večer, a na dnevnom redu će se naći 13 točaka.

         Nakon usvajanja zapisnika s prošle sjednice, predviđeno je održavanje aktualnog sata. Nakon njega vijećnici će raspravljati i donije ti odluke o komunalnoj naknadi i komunalnom doprinosu. Na dnevnom redu naći će se i izvješće načelnika Općine Lipovljani o izvršenju Plana gospodarenjem otpadom u 2018. godini, te izvješću o utrošku naknade od legalizacije objekata u 2018. godini.

         Vijećnicima je dostavljen na raspravu i prijedlog Programa utroška sredstava naknade za zadržavanje nezakonito izrađenih zgrada, odnosno legalizaciju objekata, za 2019. godinu.

         Na dnevnom redu će se naći i analiza sustava Civilne zaštite na području općine Lipovljani, te plan razvoja za 2019. godinu.  Raspravljat će se i o prijedlogu sufinanciranja zapošljavanja u 2019. godini, te o odluci o visini paušalnog poreza za djelatnost iznajmljivanja i smještaja u turizmu općine Lipovljani.

Vijeće će donijeti i odluku o dodjeli javnih priznanja tijekom obilježavanja Dana općine Lipovljani.

DS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content