• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SAZVANA 12. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE LIPOVLJANI

Prvu ovogodišnju sjednicu Općinskog vijeća općine Lipovljani, Anka Doležal, predsjednica vijeća, sazvala je za petak, 6. ožujka u večernjim satima. Na dnevnom redu naći će se 12 točaka, a među njima i ona na kojoj će se odlučiti o dobitnicima ovogodišnjih javnih priznanja za Dan općine Lipovljani, koji se obilježava 19. ožujka na blagdan sv. Josipa, nebeskog zaštitnika župe Lipovljani.

Nakon usvajanja zapisnika s prošle sjednice, na aktualnom satu vijećnici će moći postaviti po 2 vijećnička pitanja o svemu što ih zanima na području općine Lipovljani. Potom će na red doći rasprava o određivanju visine koeficijenata za obračun plaće službenika i namještenika u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lipovljani.

Na dnevnom redu će se naći i Analiza stanja sustava zaštite i spašavanja na području općine Lipovljani i smjernice za organizaciju i razvoj tog sustava, o čemu se očekuje kvalitetna rasprava svih vijećnika. Na sjednici će se razgovarati i o potrebi ponovnog upućivanja javnog poziva za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih općine Lipovljani.

Općinski vijećnici će odlučiti i o usvajanju izvješća o provedbi Plana gospodarenje otpadom u 2014. godini, te o pismu namjere poduzeća ‘Nort Tec konzult’, podružnica Bjelovar. Odlučivat će i o načinu korištenja društvenih domova, cjeniku i njihovom kućnom redu na području općine Lipovljani i o dodjeli javnih priznanja Općine Lipovljani, uz ovogodišnji Dan općine.

Prva ovogodišnja, a inače 12. po redu sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani u ovom sazivu, završit će raspravom o razrješenju člana Nadzornog odbora ‘LIP-KOM’-a i prijedlogom za imenovanje Nadzornog odbora ‘Lipkom servisa’, poduzeća čiji je osnivač općina Lipovljani.

(Damir SMETKO)

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content