• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

RADOVE S LIKOVNE RADIONICE IZLOŽILI NA OGRADI VRTIĆKOG DVORIŠTA

Članice likovne skupine Udruge žena ‘Veličanke’ iz Kraljeve Velike, na čelu sa Zdenkom Kokolek, boravile su u Dječjem vrtiću ‘Iskrica’ u Lipovljanima i sa svima polaznicima vrtića održale likovnu radionicu. Svoje radove, nakon održane radionice, polaznici vrtića povješali su po ogradi vrtićkog dvorišta, na zajedničkoj izložbi, kako bi ih mogli vidjeti i svi drugi.

Kako bi i kod njih probudili interes za crtanje i bojanje, pronašli talentiranu djecu za likovnu umjetnost, ili djeci samo pokazali kako se crta i stvara likovni rad, u lipovljanskom Dječjem vrtiću, pripremili su likovnu radionicu. U vrtićkom dvorištu, kao na nekoj likovnoj koloniji, o crtanju i bojanju, pričale su im slikarice iz Kraljeve Velike. A onda su se svi zajedno primili kista i boja, i krenuli u slikanje. Neki su pojedinačno crtali, neki grupno, neki po papiru, a neki i po rukama, stoliću, majici…

Prvi potezi kistom su svladani, a radovi su bili lijepi. U Dječjem vrtiću u Lipovljanima svim polaznicima, tijekom godine, pripremat će i druge radionice u koje žele sve više uključiti i roditelje.

Ovom radionicom u vrtiću, likovna grupa Udruge žena ‘Veličanke’ najavila je i održavanje tradicionalne likovne kolonije na Opekama, koja će se održati u subotu, 3. Listopada.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content