• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

RADNIM SASTANKOM, NA KOJEM JE SUDJELOVAO I VLADIMIR BILEK, SABORSKI ZASTUPNIK, ZAPOČELE PRIPREME ZA OVOGODIŠNJE ‘LIPOVLJANSKE SUSRETE’

Radnim sastankom u uredu načelnika općine Lipovljani, Maria Ribara, o organizacijskim, tehničkim i financijskim pitanjima, u četvrtak, 26. ožujka, i službeno su započele pripreme za ovogodišnje ‘Lipovljanske susrete’. Na razgovorima je sudjelovao i Vladimir Bilek, zastupnik češke i slovačke nacionalne manje u Hrvatskom saboru, koji je i ove godine dao podršku u organizaciji Lipovljanskih susreta.

Pred članovima Organizacijskog odbora velik je posao pripreme programa i kvalitetnog trodnevnog sadržaja ‘Lipovljanskih susreta 2015’, koji će se po šesti puta održati nakon njihovog obnavljanja krajem kolovoza 2010. godine. Lani su ‘Lipovljanski susreti’ donijeli novinu u svom programu, vrlo kvalitetan sadržaj u okviru projekta ‘Zemlja -partner ‘Lipovljanskih susreta’, u suradnji s veleposlanstvom Slovačke u Hrvatskoj. Želja organizatora u Lipovljanima je nastaviti s tim sadržajem i ove godine.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Tako su na prvom operativnom sastanku, u četvrtak, 26. ožujka,  dogovoreni detalji koji će se dalje dogovarati sa veleposlanstvom Češke, budući je potencijalna zemlja partner ovogodišnjih Lipovljanskih susreta upravo Republika Češka, a razgovarat će se i sa Savjetom za nacionalne manjine RH o daljnjoj podršci Lipovljanskih susreta.

Na sastanku se razgovaralo i o tehničkim pitanjima i nastupima sudionika kulturno umjetničkog programa, ali i o financijskoj konstrukciji ovogodišnjih Lipovljanskih susreta, za čije zatvaranje predstoji jedan ozbiljan i odgovoran posao načelnika i članova organizacijskog odbora.

U idućih mjesec dana uz predviđene radne sastanke u Veleposlanstvu Češke i Savjetu za nacionalne manjine RH na kojima će se dogovoriti detalji oko uloge zemlje partnera, te daljnje podrške ovogodišnjim Lipovljanskim susretima, predviđeni su i radni sastanci sa svim članovima organizacijskog odbora, na kojima će se dogovarati detalji oko svih programskih  sadržaja, te razni operativni detalji oko organizacije ovogodišnjih Lipovljanskih susreta. (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content