• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Radni sastanak Turističkog vijeća Turističke zajednice

         Članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice općine Lipovljani, održali su radni sastanak, u četvrtak, 25. travnja u općinskoj vijećnici u Lipovljanima, kojeg je vodio Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani i predsjednik Turističke zajednice općine Lipovljani. Za radni sastanak pripremljeno je 10 točaka dnevnog reda, a najviše se razgovaralo o radu Turističke zajednice općine Lipovljani u prošloj godini.

         Članovi Turističkog vijeća TZ OL prihvatili su izvješće o radu Turističke zajednice, financijsko izvješće o poslovanju u prošloj godini, Plan i program rada, te financijski plan Turističke zajednice OL za 2019. godinu. Izvješća je podnio i plan rada pripremio Nikola Horvat.  

         Za godišnju Skupštinu, članovi Turističkog vijeća izabrali su članove radnog predsjedništva Skupštine, zapisničara, te predložili izbor 2 člana u Skupštinu Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije.

         Članovi Turističkog vijeća TZ OL suglasili su se sa odlukom o raspisivanju izbora za članove Skupštine Turističke zajednice općine Lipovljani, jer je njihov mandat od 4 godine pri kraju, a izglasan je i broj predstavnika pojedinih skupina djelatnosti koje će biti zastupljene u budućoj Skupštini Turističke zajednice OL. Sve donijete odluke upućene su na usvajanje Skupštini Turističke zajednice općine Lipovljani.  

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content