• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Priznanje Općini Lipovljani i općinskom načelniku Nikoli Horvatu

Hrvatski športsko ribolovni savez, kojeg kao predsjednik vodi Vladimir Sever, krajem lipnja prošle godine, organizirao je na jezeru između Krivaja i Banove Jaruge, Kup natjecanje u lovu ribe na plovak za kadete i kadetkinje iz ribolovnih društava diljem Hrvatske. Domaćin natjecanja bio je grad Kutina, ali i Općina Lipovljani, te Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, također su bili uključeni u organizaciju ovog ribolovnog Kup natjecanja na državnoj razini.

Završetak četverodnevnog ribolovnog Kup natjecanja održan je u hotelu u Kutini, gdje su podijeljene medalje i nagrade za ostvarene rezultate natjecanja, ali i priznanja HŠRS-a. Zbog drugih obveza, Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, nije bio prisutan na završnom druženju u Kutini, pa je Priznanje Hrvatskog športskog ribolovnog saveza dano ŠRD-u ‘Šaran’ iz Lipovljana da ga uruči Nikoli Horvatu i Općini Lipovljani.

Na redovnoj godišnjoj Skupštini ŠRD ‘Šaran’ iz Lipovljana, održanoj u nedjelju, 26. siječnja, u Društvenom domu u Lipovljanima, Josip Hudec, predsjednik ‘Šarana’, kao izaslanik predsjednika HŠRS  Vladimira Severa, predao je Priznanje Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, općinskom načelniku Nikoli Horvatu i Općini Lipovljani za pruženu pomoć u organizaciji kadetskog Kupa HŠRS u lovu ribe na plovak.

Priznanje Općini Lipovljani, i Nikoli Horvatu, načelniku općine Lipovljani, ribiči ‘Šarana’, prisutni na Skupštini, popratili su pljeskom. Priznanje dolazi kao zahvala za pruženu pomoć kod organizacije natjecanja i dokaz kvalitetnog rada Općine Lipovljani i njenog  čelnog čovjeka s udruženjima i organizacijama građana na općinskoj, ali i državnoj razini.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content