• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

PRIJEM ZA PODUZETNIKE OPĆINE LIPOVLJANI

Tradicionalni, božićno – novogodišnji prijem za obrtnike, poljoprivrednike i poduzetnike s područja Općine Lipovljani održan je 20. prosinca i ove godine, u općinskoj vijećnici u nazočnosti općinskog načelnika, njegove zamjenice i predsjednika općinskog Vijeća.

Nakon uvodnog pozdrava, Nikola Horvat, načelnik općine, govorio je u kratkim crtama o projektima općine Lipovljani, realiziranim tijekom 2019. godine. Kako bi poduzetnicima, ali i svim drugim građanima, stvorila što bolje uvjete za rad i razvoj, općina Lipovljani nastavila je s razvojem komunalne infrastrukture, a pripremani su i projekti za dugoročni razvoj.

Osim toga, nastavljene su i poticajne, financijske mjere za poljoprivrednike, a znatno su uvećane financijske mjere za zapošljavanje i samozapošljavanje te razni oblici subvencija, nakon čega je samo u 2019. godini otvoreno 5 novih obrta na području općine koji su iskoristili poticajne mjere. Nikola Horvat zahvalio je svim gospodarstvenicima što se trude održati i razviti svoj posao, te naglasio da će se poticajne mjere za sve poduzetnike u obrtništvu i poljoprivredi nastaviti i iduće, 2020. godine, a prema mogućnosti i dodatno uvećati.

Svim prisutnim potom su podijeljeni simbolični, božićni pokloni općine Lipovljani. Bila je to prilika da se u ovo, blagdansko vrijeme, poduzetnici općine Lipovljani nađu u zajedničkom društvu i zažele sve najbolje u Novoj Godini.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content