• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

POTPISAN UGOVOR SA MINISTARSTVOM REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE VRIJEDAN 250.000 KUNA

U utorak, 21. svibnja 2019. godine, u hotelu Sheraton u Zagrebu, održano je svečano potpisivanje Ugovora sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice i Programu podrške brdsko-planinskim područjima, putem kojih je slabije razvijenim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave dodijeljeno 101 milijun kuna za razvojne projekte.

U ime Ministarstva, svečanosti potpisivanja nazočila je i Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Gabrijela Žalac, sa suradnicima.

Program održivog razvoja lokalne zajednice nacionalna je mjera koju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provodi u cilju ostvarenja ujednačenog regionalnoga razvoja, a koncipiran je kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji slabije razvijenih područja, te jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovala je i zamjenica općinskog načelnika Općine Lipovljani, Ljiljana Tomić, koja je za sufinanciranje projekta rekonstrukcije Trga sv. Josipa i Trga hrvatskih branitelja potpisala Ugovor na iznos od 250 tisuća kuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content