• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

POSTAVLJENA IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA NASTALIH TIJEKOM ‘LIPOVLJANSKIH SUSRETA 2018.’

Udruga ‘Slikari općine Lipovljani’, zajedno s Knjižnicom i čitaonicom Lipovljani, u četvrtak, 4. listopada postavila je i svečano u lipovljanskoj Knjižnici otvorila izložbu slika svojih članova. Slike su nastale tijekom likovne kolonije za vrijeme ‘Lipovljanskih susreta 2018.’

Marica Tisaj, ravnateljica Knjižnice, podsjetila je na uspješnu i kvalitetnu suradnju knjižnice i udruge ‘SOL’ tijekom proteklih godina. I Zdenka Kokolek, predsjednica udruge ‘SOL’ zahvalila je knjižnici za dobru suradnju i ustupanje prostora gdje slikari amateri uvijek mogu izložiti sudu javnosti svoja nova likovna djela. Ljubica Stublija pročitala je nekoliko svojih, prigodnih pjesama, koje se slažu s izloženim radovima, ujedno najavljujući izdavanje nove zbirke pjesama. Izložbu likovnih radova, toplim riječima zahvale za sve radove, srdačno je otvorila Ljiljana Tomić, zamjenica načelnika općine Lipovljani.

Tijekom listopada postavljena izložba može se razgledati u lipovljanskoj knjižnici. Ona je ujedno i najava tradicionalne likovne kolonije ‘Listopadske boje Lipovljana’ koja se održava na Opekama, u srcu ovdašnjih hrastovih šuma, i na koju svake godine dolazi više od 20 slikara iz raznih sredina u Hrvatskoj.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content