• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

OPROŠTAJNI POSJET ŽUPNIKA JOSIPA BOGOVIĆA KOD NAČELNIKA OPĆINE LIPOVLJANI

U oproštajnom posjetu dosadašnjeg župnika lipovljanske župe, vlč. Josipa Bogovića, u petak, 14. kolovoza, u uredu načelnika primio je Mario Ribar, općinski načelnik. Župnik Josip Bogović, koji odlazi u župu Rešetare, zahvalio je načelniku općine Lipovljani za svu zajedničku, uspješnu jednogodišnju suradnju i upućenu pomoć za materijalnu obnovu župe i župne crkve u Lipovljanima.

Na oproštajnom susretu bio je prisutan i vlč. Tomislav Pavlović, kojeg je požeški biskup Antun Škvorčević imenovao za novog upravitelja župe Lipovljani.

Misa uvođenja novoimenovanog župnika bit će održana u nedjelju, 16. kolovoza u župnoj crkvi sv. Josipa u Lipovljanima s početkom u 9 sati.

Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, pozdravio je i zahvalio župniku Josipu Bogoviću na lijepoj zajedničkoj suradnji, te mu zaželio također uspješan rad i u novoj sredini.

Općinski načelnik se ovom prilikom upoznao i sa novim župnikom, koji je do sada vodio Župu u Lukaču, smještenu u Virovitičko – podravskoj Županiji, zaželjevši mu dobrodošlicu u Lipovljane, te mu ponudio svu potrebnu pomoć Općine Lipovljani i svih općinskih službi, tijekom duhovnog rada i obnove župne crkve i župe sv. Josipa Lipovljani.

Pri ovome zajedničkom susretu, već su dogovorene određene aktivnosti, a jedna od njih je i još jedan susret novog župnika i općinskog načelnika, koji će na istom okupiti suradnike u Općini Lipovljani, te predsjednike mjesnih odbora, radi još boljeg međusobnog upoznavanja, te upoznavanja novoga župnika sa Župom i Općinom Lipovljani.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content