• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODRŽANI 7. SPORTSKI SUSRETI UMIROVLJENIKA U LIPOVLJANIMA

Udruga umirovljenika općine Lipovljani bila je ponovno uspješni domaćin ‘Sportskim susretima umirovljenika’ s područja Sisačko-moslavačke županije. Na susretima je sudjelovalo 6 udruga, i to iz Gline, Siska, Kutine, Ina-Petrokemije, Novske i Lipovljana, a sportski susreti održani su u četvrtak, 25. lipnja, na Dan državnosti RH.

               Na ovogodišnjim 7. sportskim susretima u Lipovljanima, ekipe umirovljenika natjecale su se u gađanju pikadom i igranju belota, te kuglanju, čije se natjecanje održalo na kuglani u Novskoj. Na kraju sportskih igara, održano je svečano zatvaranje, s podjelom priznanja i nagrada za najbolje ostvarene sportske rezultate.

U gađanju pikadom najbolja je bila ekipa umirovljenika iz Kutine, zatim domaća ekipa iz Lipovljana, a treća je bila ekipa iz Novske. U igranju belota najbolji su bili umirovljenici iz Gline, 2. mjesto osvojila je ekipa iz Novske, a 3. mjesto ekipa Ina-Petrokemija iz Kutine. U kuglanju, u novljanskoj kuglačkoj dvorani, najviše čunjeva su srušili umirovljenici Ina-Petrokemije, 2. mjesto osvojila je ekipa iz Siska, a 3. mjesto ekipa umirovljenika iz Lipovljana. Priznanja i nagrade najuspješnijim ekipama uručili su Miroslav Horvat, predsjednik Udruge umirovljenika općine Lipovljani, Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani i  Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani.

Uz svečanu podjelu priznanja, umirovljenicima iz 6 udruga, te domaćinima, članovima Udruge umirovljenika općine Lipovljani, na organizaciji i zajedničkom druženju čestitali su Zvonimir Žlof, predsjednik Zajednice udruga umirovljenika iz Siska, Tomo Benko, potpredsjednik Matice umirovljenika Hrvatske i član Nacionalnog vijeća Vlade RH, Vlado Klasan, gradonačelnik Novske, te Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani.

Nakon sportskih susreta i proglašenja rezultata, održan je ručak, a nakon toga je nastavljeno zajedničko druženje u pjesmu i ples, koje tako uspješno organiziraju domaćini, Udruga umirovljenika iz Lipovljana. (Damir SMETKO)

1-IMG_2489

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content