• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODRŽAN RADNI SASTANAK SA VELEPOSLANIKOM REPUBLIKE ČEŠKE

U srijedu 22.travnja 2015. godine, u Zagrebu u sjedištu Veleposlanstva Republike Češke u RH održan je radni sastanak na temu Republika Češka – Zemlja partner Lipovljanskih susreta 2015.

Domaćin radnog sastanka bio je Veleposlanik Republike Češke u RH, Nj.E. Martin Košatka, sa suradnicima.

3-IMG_9963Izaslanstvo Općine Lipovljani predvodio je Općinski načelnik Mario Ribar, sa suradnicima, članovima Organizacijskog odbora Lipovljanskih susreta, Mirkom Knjižekom, Predsjednikom Češke besede Općine Lipovljani, te Josipom Krajči predsjednikom Matice Slovačke Lipovljani. Sastanku je prisustvovao i zastupnik češke i slovačke nacionalne manjine u Hrvatskom Saboru, Vladimir Bilek.

Na sastanku se razgovaralo u jednom ugodnom ozračju, te su ukratko predstavljeni ideja, te okvir sadržaja ovogodišnjih Lipovljanskih susreta, a svakako je definirana i uloga zemlje partnera.

Općina Lipovljani i organizacijski odbor ovogodišnjih Lipovljanskih susreta,  dobilo je podršku Veleposlanika u organizaciji, te je i službeno potvrđeno kako će  Zemlja partner ovogodišnjih Lipovljanski susreta biti Republika Češka.

U idućih nekoliko tjedana organizacijski odbor će utvrditi detalje, vezane uz sve komponente programa, te će uslijediti i konkretni koraci u operativnoj pripremi, marketingu i ostalih aktivnosti u realizaciji ovogodišnjih Lipovljanskih susreta 2015.

2-IMG_99621-IMG_9961

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content