• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODLUKA O DODJELI STIPENDIJA

Na temelju članka 26. Statuta Općine Lipovljani (Službeni vjesnik, broj: 29/09, 7/13 i 28/14) i Odluke o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendije studentima na području Općine Lipovljani, Općinsko vijeće Općine Lipovljani na sjednici održanoj   18. prosinca 2017. godine, na Prijedlog Općinskog načelnika  donijelo je ODLUKU O DODJELI STIPENDIJA

 Na temelju raspisanog natječaja za dodjelu stipendija studentima na području Općine Lipovljani, sukladno Pravilniku o dodjeli stipendija studentima Općine Lipovljani dodjeljuju se slijedeće stipendije: Marija Ćosić iz Lipovljana, prva nastavna godina Medicinskog fakulteta u Zagrebu, sa ostvarenih 165 bodova, Marija Cota, iz Lipovljana, druga nastavna godina Pravnog fakulteta u Zagrebu, Porezni studij, ukupno 50 bodova.

Sukladno raspisanom natječaju pristiglo je ukupno četiri zamolbe. Izvršenim bodovanjem , sukladno utvrđenoj listi kandidata dodjeljuju se dvije stipendije sa najvećim brojem bodova po bodovnoj listi . Obzirom da su Viktorija Liščinski i Nicole Debeljak u međuvremenu odustala od stipendije jer su ostvarila stipendiju po drugom osnovu slijedeće na listi po bodovanju su Marija Ćosić sa 165 bodova i Marija Cota sa 50 bodova. Lista kandidata i bodovna lista sastavni su dio ove Odluke. Mjesečni iznos stipendije je 700,00 kuna. Stipendija se neće  isplaćivati za mjesec srpanj i kolovoz, stipendije će se početi isplaćivati  počevši od 01. prosinca  2017. godine na dalje.Ugovor  o stipendiranju potpisat će  općinski načelnik Općine Lipovljani.

odluka o dodjeli stipendije 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content