• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

OBILJEŽENO DESET GODINA USPJEŠNOG RADA KOMUNALNOG PODUZEĆA U LIPOVLJANIMA

Kratkim podsjećanjem na sve dosadašnje poslove, na razvoj poduzeća od prvih radova na izgradnji vodovoda i kanalizacije, do preuzimanja upravljanjem grobljima, zimskom službom i odvozom smeća na području općine Lipovljani, djelatnici i poslovni suradnici, svečano su obilježili deset godina uspješnog rada komunalnog poduzeća ‘LIP-KOM’ iz Lipovljana. Obilježavanje je održano u utorak, 1. prosinca jer je ‘LIP-KOM’ i započeo s radom 1. prosinca 2005. godine.

Sve goste i poslovne partnere, s kojima je ‘LIP-KOM’ u prvih deset godina rada imao poslovne odnose, pozdravio je Miroslav Pavičić, direktor lipovljanskog komunalnog poduzeća. Podsjetio je na sve djelatnosti poduzeća i naglasio kako je poduzeće raslo uz pomoć Općine Lipovljani, koje ga je i osnovalo za izvršavanje komunalnih potreba svojih stanovnika. Stalna ulaganja u ‘LIP-KOM’, a sada i ‘Lipkom servise’, doprinijela su dobroj opremljenosti poduzeća.

Na deset godina uspješnog rada, u ime načelnika općine Maria Ribara, ali i u svoje ime, djelatnicima lipovljanskog komunalnog poduzeća čestitala je Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća Lipovljani. Istakla je kako kroz svih deset godina Općina Lipovljani pomaže svoje komunalno poduzeće, kako to čini i ove godine, ali kako će to činiti i u buduće, da bi stanovnici općine Lipovljani imali što bolje i cijenom povoljnije komunalne usluge. Zaželjela im je još uspješniji rad narednih godina.

Mioslavu Pavičiću, direktoru komunalnog poduzeća, koji ‘LIP-KOM’ vodi od osnivanja, čestitali su i drugi gosti, uz simbolične darove. Na obilježavanju 10 godina rada bili su, među ostalim, i čelni ljudi srodih poduzeća iz susjedstva: Mario Filipović, direktor ‘Vodovoda Novska’ i Mijo Šepak, iz kutinske ‘Moslavine’ d.o.o.

Osim redovnih djelatnosti na području općine Lipovljani, u komunalnom poduzeću okreću se i tržištu, pa tijekom godine rade na komunalnim poslovima van općine Lipovljani, za privatne i ostale investitore. U prvih 10 godina radili su i u izvanrednim situacijama, poput poplava, na području Kraljeve Velike i Lipovljana tijekom 2014. godine. Ubuduće će još više raditi na očuvanju okoliša i ‘zelenom’ gospodarstvu, za dobrobit svih na području općine Lipovljani.

Damir  SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content