• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Nova pješačka staza izgrađena je u ulici sv. Barbare

Prema planu podizanja kvalitete komunalnog standarda, za sve stanovnike općine Lipovljani, svako naselje i većina ulica treba imati nogostup po kom pješaci mogu nesmetano i sigurno hodati, bez obzira na razinu prometa i sve prometne poteškoće.

Pred kraj prošle godine tako je započela izgradnja trase novog nogostupa u ulici sv. Barbare u Lipovljanima koji ide paralelno uz županijsku cestu. Trasa u dužini od 600 metara, od Industrijske ulice u pravcu Kraljeve Velike, s ostalim radovima uređenja, završena je ovog proljeća, a ostatak će se izgraditi, kad se završe radovi na ugradnji kanalizacije u toj ulici. Vrijednost radova izgradnje nove pješačke staze u ulici sv. Barbare je 400.000 kuna.

U četvrtak, 7. svibnja, Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, predstavio je završetak projekta izgradnje pješačke staze u ulici sv. Barbare, ali je najavio i nova ulaganja u komunalnu infrastrukturu općine Lipovljani. Prije svega je to skori početak radova na završnom dijelu uređenja centra Lipovljana, obnovu asfalta i uređenje županijskih i općinskih cesta, te završetak izrade projektne dokumentacije za izgradnju ili obnovu nogostupa u Ulici braće Radić i Zagrebačkoj ulici s produžetkom prema Novoj Subockoj, te Kolodvorskoj ulici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content