• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NAJAVLJENE NOVE PREVENTIVNE POLICIJSKE AKCIJE

Članovi Vijeća za komunalnu prevenciju općine Lipovljani održali su u srijedu, 1. listopada sjednicu na kojoj su razmatrali 6 točaka dnevnog reda, koje su se odnosile na trenutno stanje i buduće akciju u domeni komunalne prevencije.

Nakon usvajanja zapisnika s 11. sjednice, u Vijeće za komunalnu prevenciju općine Lipovljani, kao novi član imenovana je Marija Duda, nova ravnateljica Dječjeg vrtića u Lipovljanima. Potom je o budućoj preventivnoj akciji ‘Dani otvorenih vrata’, na kojoj će se djeca lipovljanskog područja upoznati  s radom policije, govorio Ivica Sarajlija, policijski službenik.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA               O provedenoj policijskoj akciji: ‘Sigurnost u prometu’ s učenicima prvog razreda osnovne škole, govorili su Ivica Sarajlija i Predrag Klarić, iz PP Novska. Oni su tijekom jeseni najavili i druge preventivne akcije, koje su, Planom rada Vijeća za komunalnu prevenciju, predviđene za predstojeće razdoblje.KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Za 20. ili 21. listopad, također je u Lipovljanima, planirana policijska akcija ”Manje oružja, manje tragedija”, u kojoj je stavljen naglasak na vraćanje oružja i eksplozivnog streljiva, bez ikakvih sankcija. Ona će biti održana u centru Lipovljana i još jednom će se pružiti prilika stanovnicima za vraćanje vatrenog oružja.

Na kraju sjednice Vijeća za komunalnu prevenciju općine Lipovljani, raspravljalo se o komunalnim poteškoćama u Lipovljanima i planiranju rada ovog Vijeća u 2015. godini. Članovi ovog Vijeća sastat će se do kraja godine još na jednoj sjednici, kako bi što spremniji ušli u iduću godinu, sa ostvarivim planom rada.       (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content