• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Na turniru limača u Lipovljanima pobijedila ekipa iz Pakraca

         Nogometni klub ‘Slavonac’ i Škola nogometa ŠNK ‘Slavonac’ priredili su dvodnevni nogometni turnir u Lipovljanima, u subotu i nedjelju, 30. i 31. ožujka. Bio je to ujedno i Memorijal hrvatskih branitelja ‘Zoran Protrka’, koji se do sada igrao u školskoj sportskoj dvorani, no kako se ona obnavlja turnir je priređen na igralištu ‘Slavonca’.

         Prvog dana turnira, u subotu, 30. ožujka, igrao se turnir limača. Sudjelovalo je 6 ekipa. Dvije ekipe limača došle su iz Daruvara, a po jedna ekipa iz Pakraca, Novske, Kutine, uz ekipu domaćina iz Lipovljana.

         Igralo se po liga sistemu, svatko sa svakim. Nakon 4 sata zanimljivih utakmica nogometne mladeži turnir su osvojili gosti iz Pakraca. Uz sve ekipe, na turnir u Lipovljane, doputovali su i roditelji. Zanimljivo je da su se mame, pa čak i bake, iskazale kao bolje navijačice i veća podrška svojim sinovima i unuucima tijekom utakmica.

Za sve mlade nogometaše, po završetku turnira priređen je zajednički ručak u Društvenom domu u Lipovljanima, te predaja pehara i nagrada organizatora.

Najbolja ekipa s 12 osvojenih bodova, na turniru limača ‘Lipovljani 2019.’ bila je ekipa NK ‘Hajduk’ iz Pakraca, a slijede ekipe: ŠNK Libertas, Novska, HNK Daruvar 1, ŠNK Slavonac, Lipovljani, HNK Daruvar 2 i HNŠK Moslavina iz Kutine.

Damir SMETKO

[ngg src=”galleries” ids=”113″ display=”basic_thumbnail”]
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content