• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NA ODRŽANOM BOŽIĆNOM PRIJEMU UPUĆENA ČESTITKA PODUZETNICIMA I ZAHVALA NA DOPRINOSU

U općinskoj vijećnici Općine Lipovljani, 28. prosinca, načelnik Nikola Horvat, održao je tradicionalni prijem povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana. Prijemu su prisustvovali zamjenica načelnika općine, Ljiljana Tomić i predsjednik Općinskog vijeća, Tomislav Lukšić.

Mali obrtnici, poljoprivrednici i poduzetnici, svojim dolaskom popunili su općinsku vijećnicu, a bila je to odlična prilika da se još jednom kratko svi podsjete na poslovanje tijekom ove godine, ali i da se u nastavku, uz prigodni domjenak, porazgovara o poslovanju i željama u idućoj godini.

Na samom početku prijema u svome obraćanju načelnik se svim prisutnima zahvalio na dolasku, te pozdravio sve prisutne gospodarstvenike i čelne ljude ustanova kojima je ujednom izrazio i zahvalnost za sve ono što čine za Općinu i njihovu zajednicu, jer upravo kroz njihove djelatnosti i aktivnosti Općina Lipovljani dobro napreduje.

U kratkim crtama je izložio što se u ovoj godini ostvarilo, a što se planira dovršiti ili započeti uređivati, obnavljati i izgrađivati u idućoj, 2018. godini. Općina Lipovljani svake godine ulaže milijunske iznose u izgradnju i održavanje infrastrukture, a cilj svemu je veće zapošljavanje i bolji standard stanovnika Općine Lipovljani.

Naglasio je kako su u Općini Lipovljani pokrenuli dosta procesa, te da su vrata načelnika Općine, uvijek srdačno otvorena svim građanima, posebno poduzetnicima.

Prije zajedničkog druženja, općinski načelnik,Nikola Horvat, zahvalio je svim poduzetnicima za suradnju s Općinom Lipovljani tijekom 2017. godine, te zaželio sretne Božićne i Novogodišnje blagdane uz još više uspjeha u 2018. godini.

Svi gospodarstvenici, predstavnici institucija s područja Općine, potom su darivani prigodnim poklonom, a božićni prijem nastavio se domjenkom za sve prisutne uz zvuke tamburaškog sastava „Ambar“.

(m.p.k.)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content