• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

MOLIMO MJEŠTANE OPĆINE LIPOVLJANI DA SE I DALJE DRŽE SVIH MJERA ZA SPRJEČAVANJE ŠIRENJA KORONAVIRUSA

Poštovani sumještani,

s obzirom na sve povoljnije vremenske uvjete u narednih nekoliko dana, te ususret najvećem krščanskom blagdanu, Uskrsu, za očekivati je da će mnogi sumještani doći u kušnju izlaska iz svojih domova i dvorišta na javne površine, trgove, na razna okupljanja na izletišta, dječja igrališta, u parkove i slično.
Upravo zbog toga, Stožer civilne zaštite Općine Lipovljani upozorava sve mještane da su ovakve i slične aktivnosti i dalje STROGO ZABRANJENE kako bi se eventualno širenje novog koronavirusa svelo na minimum.

Posebno napominjemo kako će članovi Stožera civilne zaštite, uz potporu policijskih službenika, HGSS-a, vatrogasaca i drugih nadležnih tijela, provoditi kontrolu i nadzor poštivanja navedenih mjera.
Ukoliko se ustanovi kršenje mjera, izdat će se Rješenje o prekršaju, a u slučaju ponovnog kršenja mjera izreći će se najstrože moguće sankcije.

Podsjećamo i na stroge mjere socijalnog distanciranja, što znači da razmak između dvije osobe na otvorenom prostoru mora biti minimalno 1 metar, a u zatvorenom prostoru minimalno 2 metra.

Također, želimo Vam i zahvaliti na do sada postignutim rezultatima u sprječavanju širenja koronavirusa zbog čega do danas na našem području nemamo niti jednu zarađenu osobu, što želimo da tako i ostane.

U ovom vrlo neuobičajenom blagdanskom ozračju želimo Vam da Uskrs provedete u zdravlju, u krugu svoje najuže obitelji.

NAPOMENA ZA IZDAVANJE PROPUSNICA:
Svi oni koji će preko vikenda i blagdana trebati propusnice, možete se prijaviti putem aplikacije e-građani ili javiti putem maila: info@lipovljani.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content