• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Mladen Jancetić izabran za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Krivaj

Mladen Jancetić, nositelj pobjedničke liste HSS-a i partnera SDP-a, HNS-a i HSU, na izborima za Vijeća mjesnih odbora općine Lipovljani, održanim prije mjesec dana, izabran je za novog predsjednika Vijeća mjesnog odbora Krivaj, za slijedeće 4 godine. 

Konstituirajuća sjednica novog saziva Vijeća mjesnog odbora Krivaj, održana je u srijedu, 20. studenog navečer, u vijećnici Općine Lipovljani. Svih 5 izabranih vijećnika odazvalo se pozivu na konstituiranje mjesnog odbora.

Sjednica je održana prema zakonskim odredbama. Prisutnim članovima pročitani su rezultati provedenih izbora prije mjesec dana. Nakon toga prišlo se konstituiranju novog saziva Vijeća mjesnog odbora Krivaj. Svaki član mjesnog odbora položio je prisegu i potpisao istu.

Kao nositelj pobjedničke, koalicijske liste, za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Krivaj predložen je Mladen Jancetić, što je i jednoglasno usvojeno.

Vijeće mjesnog odbora Krivaj broji 5 članova, a prema ostvarenim rezultatima, koalicijska lista na čelu s HSS-om osvojila je 3 mandata, a lista HDZ-a 2 mandata. U slijedeće 4 godine, Vijeće mjesnog odbora Krivaj činit će: Mladen Jancetić, Mario Merhaut i Goran Sajdl s koalicijske liste na čelu s HSS-om, te Marijan Jerbić i Jaroslav Makal s liste HDZ-a.

Na slijedećoj sjednici Vijeće mjesnog odbora Krivaj, izabrat će se tajnik i blagajnik, te predložiti plan rada u idućoj godini. Dosadašnji predsjednik mjesnog odbora Ivan Nemec, predao je pečat i financijsku dokumentaciju novoizabranom predsjedniku MO Krivaj Mladenu Jancetiću, s željom da budu uspješniji u radu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content