• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Kuhanjem fiša i pečenjem ribe iskazali se članovi ”Šarana”

Članovi Športskog ribolovnog društva ”Šaran” iz Lipovljana, još jednom su se iskazali kao vrijedna udruga, koja svoj rad i ljubav prema prirodi, čistom okolišu i ljudima, želi podijeliti sa svim žiteljima općine Lipovljani. Uz program obilježavanja Dana općine Lipovljani, u parku u centru Lipovljana, u subotu, 19. ožujka, priredili su riblje specijalitete, fiš i pečene riblje ‘potkove’.

        Članovi ”Šarana” odlični su ribolovci, ali i priređivači ribljih delicija, fiša i pečene ribe. Tradicionalno, uz programe koje organizira Općina Lipovljani, i oni se uključuju, i svojim doprinosom stvaraju okružje druženja i zajedništva. Tako su, i uz ovogodišnje Josipovo, Dan općine i župe Lipovljani, skuhali 200-tinjak porcija vrlo ukusnog fiša i ispekli 300-tinjak ‘ribljih potkova’, na radost veliko broja Lipovljanaca.

        -Kad vidimo koliko je zadovoljstvo naših sumještana i prijatelja, pripremljenim fišom i pečenom ribom – nikome od članova ”Šarana” nije teško više sati raditi kako bi se pripremile riblje poslastice – rekao je Josip Hudec, predsjednik lipovljanskog ribolovnog društva, načelniku općine Nikoli Horvatu i Tomislavu Lukšiću, predsjedniku Općinskog vijeća, prilikom obilaska pripravljanja jela od ribe u parku. Članovi ”Šarana” su za ovogodišnje „Josipovo“ nabavili 150 kg ribe, koju su izvrsno pripremili.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content