• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Josip Kvaternik ponovo izabran za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Piljenice

Josip Kvaternik, dosadašnji predsjednik Vijeća mjesnog odbora Piljenice i nositelj pobjedničke liste HSS-a i partnera SDP-a, HNS-a i HSU-a, na održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora općine Lipovljani prije mjesec dana, izabran je ponovo za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Piljenice, u slijedeće 4 godine. 

Konstituirajuća sjednica novog saziva Vijeća mjesnog odbora Piljenice, održana je u srijedu, 20. studenog navečer, u vijećnici Općine Lipovljani. Svih 5 izabranih vijećnika odazvalo se pozivu na početak rada novoizabranog mjesnog odbora.

Konstituirajuća sjednici održana je prema zakonskim propisima i  odredbama. Prisutnim članovima pročitani su rezultati provedenih izbora prije mjesec dana. Nakon toga prišlo se konstituiranju novog saziva Vijeća mjesnog odbora Piljenice. Svaki član mjesnog odbora potpisao je i položio svečanu prisegu.

Nakon toga, za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Piljenice predložen je i jednoglasno izabran Josip Kvaternik, s pobjedničke, koalicijske liste HSS-a i partnera.

Vijeće mjesnog odbora Piljenice broji 5 članova, a prema ostvarenim rezultatima, koalicijska lista na čelu s HSS-om osvojila je 3 mandata, a lista HDZ-a 2 mandata.

U slijedeće 4 godine, Vijeće mjesnog odbora činit će: Josip Kvaternik, Boris Tremski i Katarina Horvat s koalicijske liste HSS-a, te Antonio Kurbanović i Franjo Capan s liste HDZ-a.

Na slijedećoj sjednici Vijeće mjesnog odbora Piljenice, koja će se održati slijedeći mjesec, izabrati će se tajnik i blagajnik, te predložiti plan rada za iduću godinu. Dosadašnji predsjednik mjesnog odbora Josip Kvaternik tako nastavlja kontinuitet rada u mjesnom odboru u kojem brinu o uređenju i komunalnoj izgradnji Piljenica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content