• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Josip Kovačević izabran za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Kraljeva Velika

Josip Kovačević, nositelj pobjedničke liste HSS-a i partnera SDP-a, HNS-a i HSU-a, na provedenim izborima za Vijeća mjesnih odbora općine Lipovljani, izabran je za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Kraljeva Velika u slijedeće 4 godine. 

Konstituirajuća sjednica novog saziva Vijeća mjesnog odbora Kraljeva Velika, održana je u srijedu, 20. studenog navečer, u vijećnici Općine Lipovljani. Na početak rada novoizabranog mjesnog odbora došlo je svih 5 izabranih vijećnika.

Na sjednici koja je održana prema zakonskim odredbama, pročitani su rezultati nakon provedenih izbora. Nakon toga prišlo se konstituiranju novog saziva Vijeća mjesnog odbora Kraljeva Velika. Svaki član mjesnog odbora potpisao je i položio svečanu prisegu. Nakon toga, za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Kraljeva Velika, jednoglasno je izabran Josip Kovačević.

Vijeće mjesnog odbora Kraljeva Velika broji 5 članova, a prema ostvarenim rezultatima, koalicijska lista na čelu s HSS-om osvojila je 4 mandata, a lista HDZ-a 1 mandat.

U slijedeće 4 godine, članovi Vijeće mjesnog odbora Kraljeva Velika bit će: Josip Kovačević, Marija Ljubić, Vlado Mošunjac i Mirela Kovačević s koalicijske liste, a s liste HDZ-a Željko Jošanović.

Na slijedećoj sjednici Vijeće mjesnog odbora Kraljeva Velika, koja će se održati do kraja godine, izabrati će se tajnik i blagajnik, te predložiti plan rada za iduću  godinu. Dosadašnji predsjednik mjesnog odbora  Zvonko Andrilović, predao je pečat i dokumentaciju novom predsjedniku Josipu Kovačeviću.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content