• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Javni poziv za «Program sufinanciranja novog zapošljavanja u 2018. godini na području Općine Lipovljani»

Temeljem točke 13. Programa sufinanciranja novog zapošljavanja u 2017. godini na području Općine Lipovljani KLASA:300-01/18-01/01, URBROJ: 2176/13-01-18-01 od 29.siječnja 2018. godine, Jedinstveni upravni odjel Općine Lipovljani objavljuje Javni poziv za «Program sufinanciranja novog zapošljavanja u 2018. godini na području Općine Lipovljani» Predmet Javnog poziva je dodjela sredstava potpore Općine Lipovljani za sufinanciranje novog zapošljavanja, te samozapošljavanja s ciljem direktnog utjecaja na brži razvoj poduzetništva na području Općine Lipovljani. Sredstva iz stavka 1. ove točke su bespovratna.

Korisnici sredstava iz točke 1. ovoga poziva su:

  • Obrtnici sa sjedištem na području Općine Lipovljani,
  • Mali poduzetnici /prosječan broj radnika tijekom poslovne godine ne prelazi 50/, sa sjedištem tvrtke na području Općine Lipovljani i min.50% u privatnom vlasništvu,
  • Poduzetnici/obrtnici korisnici mjera HZZ-a za sufinanciranje samozapošljavanja, ako je tvrtka/obrt koji se osniva min. 50% u privatnom vlasništvu,
  • Srednji poduzetnici / prosječan broj radnika tijekom poslovne godine ne prelazi 250/sa sjedištem na području Općine Lipovljani i min. 50% u privatnom vlasništvu,
  • Pravo na korištenje sredstava po ovom Programu ne mogu ostvariti obrtnici/poduzetnici za novozaposlene, obrtnici/poduzetnici za samozapošljavanje za novozaposlene osobe na radnim mjestima koji se bave točenjem pića, kockanjem, kladioničarskim i sličnim djelatnostima.

Korisnici sredstava iz ovog Programa ZAHTJEV mogu podnijeti do 30. studenog 2018. godine.

Zahtjevi za dodjelu sredstava i pripadajuća dokumentacija dostavlja se  Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lipovljani, Trg hrvatskih branitelja 3, 44322 Lipovljani, putem pošte ili osobno.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lipovljani ili na telefon 044 676 004, 044 635 602.

Sve informacije u svezi Javnog poziva i Programa sufinanciranja novog zapošljavanja u 2018. godini na području Općine Lipovljani možete vidjeti na web stranici Općine Lipovljani www.lipovljani.hr .

Ovaj Javni poziv ostaje otvoren do 30. studenog 2018. godine, a u prilogu Javnog poziva je i Program.

 

                                                                                                  OPĆINA LIPOVLJANI

                                                                                            JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL

javni poziv zapošljavanje 

Program sufin. zapošljavanja 

Zahtjev sufinanciranje zapošljavanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content