• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Javni natječaj za subvencioniranje energetske obnove obiteljskih kuća na području Općine Lipovljani

Općina Lipovljani podupire ugradnju energetski učinkovite stolarije i fasada na obiteljskim kućama,   te je s tim ciljem u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisala  Javni natječaj za subvencioniranje energetske obnove obiteljskih kuća na području općine Lipovljani.

Naime, ovim projektom sufinancirati   će se mjere energetske učinkovitosti (mjere EnU) tj. troškovi nabave i ugradnje toplinske zaštite vanjske ovojnice (fasade), energetski učinkovite vanjske stolarije te energetski učinkovitog sustava grijanja i prozračivanja na području općine Lipovljani.

Natječaj je raspisan 25. kolovoza 2014. godine te objavljen na službenoj internetskoj stranici www.lipovljani.hr, a prijave će se zaprimati 60 dana od dana objave. Pravo na korištenje nepovratnih novčanih sredstava, mogu ostvariti fizičke osobe na postojećoj obiteljskoj kući u osobnom vlasništvu ili vlasništvu člana/članova uže obitelji s prebivalištem na adresi obiteljske kuće u kojoj se provodi mjera EnU.

Pojedini korisnik može ostvariti subvenciju u iznosu 50% prihvatljivih troškova tj. u maksimalnom iznosu od 37.500,00 kn, od čega Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira 40%, a općina Lipovljani 10% troškova.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se isključivo kao preporučena pošiljka s povratnicom, u pisanom obliku, zatvorenoj omotnici s imenom i prezimenom te adresom podnositelja prijave se na adresu Općina Lipovljani, Jedinstveni upravni odjel, Trg hrvatskih branitelja 3, 44322 Velika Lipovljani, s naznakom : „Projekt EnU 2014. – Ne otvaraj“.

Cjelovit tekst natječaja i prateće obrasce možete pronaći u prilogu.

Natjecaj_EnU_2014

Pravilnik_EnU obiteljske kuće

Prilog 1_Prijavni_obrazac EnU obiteljske kuće

Prilog 2_Izjava prijavitelja

Prilog 3_Zahtjev_za_isplatu_sredstava_sufinanciranja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content