• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

IZVRŠENA ZAMJENA 50-TAK PREGORJELIH ŽARULJA NA JAVNOJ RASVJETI NA PODRUČJU OPĆINE LIPOVLJANI

Po programu redovnog održavanja javne rasvjete na području općine Lipovljani, u srijedu, 19. studenog, izvršena je zamjena 50-tak pregorjelih žarulja. Poslove su obavili djelatnici tvrtke ‘Rotor’ iz Bjelovara, s dvije ekipe i dva potrebna vozila, a ulice i broj pregorjelih žarulja u tim ulicama i općinskim naseljima pripremio im je komunalni redar općine Lipovljani.

Općina Lipovljani sustavno brine o javnoj rasvjeti na svom području, za koju se godišnje izdvoji između 50.000 i 100.000 kuna. Ulaže se i u mrežu energetski učinkovite i ekološke rasvjete, a programom redovnog održavanja javne rasvjete, izmjena pregorjelih žarulja obavlja se dva puta godišnje, u proljeće i u jesen.

Posebno se vodi briga o korištenju javne rasvjete tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, kad je duže vrijeme mrak, pa je u pripremi ove izmjene pregorjelih žarulja, još jednom, obiđena kompletna trasa javne rasvjete općine Lipovljani kojom je utvrđeno  50 – tak pregorjelih žarulja koje su izmijenjene.

Nakon izmjene dotrajalih žarulja u centru Lipovljana, jedna ekipa ‘Rotora’ iz Bjelovara nastavila je izmjenu žarulja u ulici Ante Starčevića, u kojoj se izvode radovi na uređenju ceste i izgradnji nogostupa, i vrlo je važno da je sada ulica za mještane te ulice, dobro osvijetljena. Nakon promjene nekoliko žarulja u toj ulici ekipe su nastavile posao u Krivaju, dok je druga ekipa mijenjala žarulje u Kolodvorskoj ulici, a onda nastavila u Kraljevoj Velikoj, na Gradinama i u Piljenicama. Sve primjedbe, i dojave o prestanku rada rasvjetnog tijela, ili drugim problemima s javnom rasvjetom, građani mogu dojaviti komunalnoj službi općine Lipovljani.

(Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content