• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Hrvatska vatrogasna zajednica darovala novi vatrogasni kombi VZO Lipovljani

Vatrogasna zajednica općine Lipovljani bogatija je za novi vatrogasni kombi, kojeg joj je darovala Hrvatska vatrogasna zajednica, na prijedlog Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije. Primopredaja novog kombi vozila održana je u Vatrogasnom domu DVD-a Lipovljani, u petak, 28. siječnja, kada je potpisan darovni ugovor i uručena dokumentacija vozila.

        U ime HVZ-a ugovor je potpisao i dokumentaciju uručio Damir Bujas, djelatnik logistike u HVZ-u, a u ime VZO Lipovljani ugovor je potpisao i dokumentaciju primio Dino Sudra, tajnik VZO Lipovljani. Primopredaji novog kombi vozila bili su još prisutni Stjepan Markanović, dosadašnji predsjednik DVD-a Lipovljani i Blaž Brebrić, novoizabrani predsjednik DVD-a Lipovljani., koji je zahvalio za poklonjeno vozilo.

        Tako je Vatrogasna zajednica općine Lipovljani bogatija za višenamjensko kombi vozilo Opel Vivaro, proizvedeno prošle godine u Francuskoj, vrijednosti nešto većoj od 192.000 kuna. Osnovna namjena je za prijevoz članstva, kapaciteta 9 sjedala. Po potpisivanju darovnog ugovora, izvršena je registracija i osiguranje kombi vozila, koje će biti garažirano u vatrogasnom spremištu DVD-a Lipovljani, a prema potrebi, njime će se moći koristiti sva 4 vatrogasna društva Vatrogasne zajednice općine Lipovljani.

        Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content