• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Dubravka Hubak i dalje na čelu Vijeća mjesnog odbora Lipovljani

Dubravka Hubak, nositeljica pobjedničke liste HSS-a i njezinih partnera SDP-a, HNS-a i HSU, na nedavnim izborima za Vijeća mjesnih odbora općine Lipovljani, i predsjednica Mjesnog odbora u proteklih 4 godine, izabrana je ponovo za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Lipovljani u slijedeće 4 godine. Tako se kontinuitet rada i brige za stanovnike i uređenje naselje Lipovljani nastavlja i dalje, tek u nešto izmijenjenom sastavu.

Konstituirajuća sjednica novog saziva Vijeća mjesnog odbora Lipovljani, održana je u srijedu, 20. studenog navečer, u vijećnici Općine Lipovljani. Na početak rada novoizabranog mjesnog odbora odazvalo se 8 od 9 izabranih članova, a samo je iz zdravstvenih razloga ispričao svoj nedolazak Domagoj Matejaš.

Sjednica je sazvana i održana prema zakonskim odredbama. Pročitani su rezultati nakon provedenih izbora, na koje nitko nije imao primjedbi, pa se prišlo konstituiranju novog saziva Vijeća mjesnog odbora Lipovljani. Svaki član mjesnog odbora položio je, i potpisao svečanu prisegu. Nakon toga, za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Lipovljani predložena je i jednoglasno izabrana Dubravka Hubak.

Vijeće mjesnog odbora Lipovljani broji 9 članova, a prema ostvarenim rezultatima, koalicijska lista na čelu s HSS-om osvojila je 7 mandata, a lista HDZ-a 2 mandata.

Članovi Vijeća mjesnog odbora Lipovljani, u slijedeće 4 godine jesu: Dubravka Hubak, Željko Pujić, Antonio Hadžinski, Danijel Štavalj, Ivan Štiks, Gordana Ribar, Mladen Kukor i Tomislav Budimir. Domagoj Matejaš je izabran u mjesni odbor, ali mora na nekoj od slijedećih sjednica doći i potpisati, odnosno dati prisegu.

Na slijedećoj sjednici Vijeće mjesnog odbora će izabrati tajnika i blagajnika, te predložiti plan rada za iduće razdoblje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content