• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

DJECI U KRALJEVOJ VELIKOJ PODIJELJENO 40 POKLON PAKETIĆA

Svako dijete, od prve godine starosti, do četvrtog razreda osnovne škole, u Kraljevoj Velikoj darivano je poklon paketićem, uz nadolazeće božićne i novogodišnje praznike. Poklone im je podijelio Djed Mraz, a prigodni program dočeka Djeda Mraza i zajedničkog druženje pripremili su, i izveli, učenici područne škole u Kraljevoj Velikoj sa svojim učiteljicama.

         Radost nadolazećih blagdana, prigodnim programom u kojem se recitiralo, pjevalo i plesalo, podijelili su učenici Područne škole u Kraljevoj, s mlađom djecom koja još ne idu u školu, te njihovim i svojim roditeljima, u srijedu, 19. prosinca, u Društvenom domu u Kraljevoj Velikoj. Nakon lijepog i prigodnog, svečarskog programa, u kojem je sudjelovalo svih 16 učenika područne škole, Djed Mraz je dočekan s veseljem, a on je uzvratio podjelom poklona.

         Na ‘predbožićnoj priredbi’ okupila su se sva djeca i njihovi roditelji, a bila je i Ljiljana Tomić, zamjenica Nikole Horvata, načelnika općine Lipovljani. Darivanje sve djece iz Kraljeve Velike osigurao je Mjesni odbor Kraljeve Velike, iz sredstava koje dobivaju za svoj rad od Općine Lipovljani. Osigurana su sredstva za 40 poklon paketa, koliko trenutno u Kraljevoj Velikoj i živi djece u dobi do 10, odnosno 11 godina.

         Za svoje mlađe prijatelje i susjede, učenici područne škole pripremili su i izveli lijep i uvježban program. Nakon programa i podjele darova, svi zajedno nastavili su se družiti uz sok i kolačiće, želeći tako svima, vesele i sretne blagdane i puno uspjeha u idućoj godini.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content