• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ČLANOVI RIBOLOVNOG DRUŠTVA ‘ŠARAN’ PRIPREMILI VRLO UKUSNI FIŠ ZA SUMJEŠTANE I GOSTE

Članovi Športsko ribolovnog društva ‘Šaran’ iz Lipovljana, izvrsni su ribolovci, čuvari prirode i ribolovnih voda, ali i odlični kuhari fiša, tradicionalnog jela od ribe. Već niz godina, a tako je bilo i ove godine, uz Dan općine Lipovljani, na blagdan sv. Josipa, za stanovnike Lipovljana i njihove goste kuhaju fiš, a ove godine skuhali su oko 120 litara vrlo ukusnog fiša.

                Potrebnu ribu, uglavnom šarana, i začine osigurava Općina Lipovljani, a kuhanje fiša pripremaju članovi ribolovnog društva. Ove su godine, u nedjelju, 19. ožujka, na malonogometnom igralištu, skuhali su i podijelili preko 150 tanjura ove, vrlo ukusne delicije od ribe.

Fiš su sumještanima i gostima Lipovljana dijelili nakon podnevne svete mise, a pri kraju podjele, članove ‘Šarana’ obišao je Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, sa suradnicima Tomislavom Lukšićem i Nikolom Horvatom.

                Članovi ‘Šarana’ zadovoljni su odnosom Općine Lipovljani prema njihovom radu i akcijama, a općinskom čelništvu prenijeli su i zadovoljstvo Lipovljanaca njihovom aktivnošću, podjelom fiša i zajedničkim druženjem na otvorenom, u centru Lipovljana.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content