• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA POVODOM DANA OPĆINE LIPOVLJANI I DANA ŽUPE SV. JOSIPA

Poštovane mještanke i mještani Općine Lipovljani,

danas, kada je sveukupno stanovništvo Republike Hrvatske fokusirano na borbu protiv epidemije Koronavirusa, kada su odgođena i zabranjena sva javna okupljanja veća od 5 osoba na istom mjestu, mi mještani Općine Lipovljani ne smijemo zaboraviti na naš dan, Dan Općine Lipovljani, Dan župe, Dan Josipa Kozarca u Lipovljanima, Dan škole.

U ovim teškim trenucima kada su nam ograničena kretanja, misli Vam skrećem, osim uz redovito pridržavanje svih propisa i naputaka nadležnih tijela za sprečavanje širenja epidemije, na jedino što nam preostaje, a to je molitva našem nebeskom zaštitniku Sv. Josipu, da nas sve sačuva i od ovoga zla.

Općinsko Vijeće i Načelnik Općine Lipovljani zajedno sa svojim suradnicima nastoje učiniti maksimum kako bi našoj općini osigurali napredak na svim područjima života.

Sve što se napravi vidljivo, opipljivo, a u svrhu kvalitetnijeg i ljepšeg života, prvenstveno je radi naših sugrađana, a svakako i svih dobronamjernih ljudi koji odluče svratiti i zadržati se u našoj općini.

Ne želimo reći da smo u potpunosti zadovoljni, pogotovo u trenutku kada smo započeli i isplanirali još mnogo toga što treba privesti kraju. Sve navedeno ćemo postići jedino ako svi budemo angažirani maksimalno u svakom segmentu života: obrazovanju, gradnji, kulturi i maksimalnim angažmanom u poslu koji obavljamo.

U to ime još jednom svim stanovnicima Općine Lipovljani, upućujemo čestitke u povodu 19. ožujka, Josipova, Dana Općine Lipovljani, uz želju da zajedničkim snagama izgradimo još bolju i ljepšu općinu, i da našoj Općini ostanemo vjerni pratitelji u budućem uspjehu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content