• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

OBNOVA HORIZONTALNE SIGNALIZACIJE

Lokalno komunalno poduzeće LIPKOM SERVISI d.o.o. tokom proljeća s tvrtkom Pismorad d.o.o. ugovorilo je izvođenje radova na obnovi i izvođenju horizontalne signalizacije na nerazvrstanim cestama Općine Lipovljani.

Zadnjih nekoliko dana svjedoci smo intenzivnih radova na obnovi horizontalne signalizacije s ciljem povećanja sigurnosti sudionika u prometu.

Radovima su obuhvaćene ulice Augusta Šenoe, Braće Radić, Kralja Tomislava, Josipa Kozarca, Ante Starčevića, Trg hrvatskih branitelja te Trg sv.Josipa.

Predviđena je obnova svih oznaka na kolnicima kao i parkiralištima te autobusnim ugibalištima.

Svakako treba naglasiti i dodatno označavanje blizine škole i vrtića te pješačkih prijelaza u neposrednoj blizini istih, čime će se podići sigurnost najmlađih sudionika u prometu.

Obilaskom nerazvrstanih cesta utvrđene se potrebe i količine te je dodatno usuglašeno kako će se iz sredstava Općine Lipovljani obnoviti i horizontala signalizacija na Županijskoj cesti u samom centru Lipovljana kao najprometnijoj prometnici, iako ista nije u nadležnosti same općine već Županijske uprave za ceste.

Ukupno ulaganje Općine Lipovljani u navedeno poboljšanje sigurnosti u prometu je više od 15.000,00 eura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content