• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Održana godišnja Skupština vatrogasaca Kraljeve Velike

-U srpnju prošle godine imali smo višednevne intervencije na otklanjanju posljedica olujnog nevremena. U ekipi od 5 vatrogasaca uspješno smo intervenirali na popravljanju krovova obiteljskih kuća i na sanaciji porušenih ili oštećenih stabala. Sa 5 članova sudjelovali smo na ispomoći za potrebe naše Vatrogasne zajednice – naglasio je, među ostalim, Zoran Mužić, zapovjednik DVD Kraljeva Velika, na redovnoj godišnjoj Skupštini, održanoj u subotu, 10. veljače.

        Redovnu godišnju Skupštinu vodio je Danijel Ribarić, predsjednik vatrogasnog društva. Skupština je započela svečano, uz himne i počast preminulim vatrogascima, a nastavila se izvješćima za prošlu godinu. O svim aktivnostima društva govorio je tajnik Ivan Gostrec, a o radu zapovjedništva i operativnim poslovima, izvješće je podnio zapovjednik Zoran Mužić.

        U prošloj godini raspolagali su s ukupno 4.650 eura, a na razne potrebe utrošili su 3.428 eura. Ostatak su prenijeli u ovu godinu, u kojoj planiraju ukupan prihod od 4.500 eura, od čega 3.000 eura od Vatrogasne zajednice općine Lipovljani. Financijsko izvješće i plan za ovu godinu, na Skupštini je podnio Martin Biber.

        Nakon jednoglasno usvojenih izvješća, najaktivnijim članovima predane su Zahvalnice. Društvo je za razne aktivnosti zahvalilo najprije najmlađim članovima, koji su bili vrlo uspješni na natjecanjima, te starijim članovima za rad u društvu.

Zahvalnice su dobili: Patrik Biber, Lucija Blažević, Ana Biber, Fran Gregurek, Lana Stipčević, Ante Špoljarić, Nikolina Ilijašević, Nora Kovačević, Marinela Dujić, Ema Kostelac, Marin Laktašić, Valentina Mužić, Nora Mihinac, Ana Pernar, Klara Turas, Ilija Tomić, David Ribarić, Vlado Mošunjac, Matija Biber, Ivan Gostrec, Zoran Mužić, Antonela Mužić, Denis Kovačević, Marijan Gostrec, Janja Mužić, Gordana Radinović, Katarina Turas, Marija Ljubić, Ante Lovrić i Magdalena Kokolek.

Na prošlogodišnjim aktivnostima, uspješnom radu društva zahvalili su Mario Paluh, zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice i Dijana Vanjek, zapovjednica VZO Lipovljani i kao izaslanica Nikole Horvata, načelnika općine Lipovljani.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content