• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Od 25. do 27. kolovoza održat će se ”Lipovljanski susreti 2023”

Ovogodišnji ”Lipovljanski susreti” održat će se od 25. do 27. kolovoza, a pripreme za manifestaciju su pri kraju. Složen je trodnevni bogati program, koji će posjetiteljima ponuditi niz zanimljivih sadržaja. U prvom planu će biti predstavljanje udruga i društava nacionalnih manjina iz Hrvatske i inozemstva, a zemlja partner ovogodišnjih ”Lipovljanskih susreta” bit će Češka, uz program Veleposlanstva Republike Češke u Hrvatskoj.

         Na sjednici Odbora ”Lipovljanskih susreta 2023”, održanoj u ponedjeljak, 10. srpnja, svi prisutni članovi organizacijskog odbora upoznati su s prijedlogom programa manifestacije, koja će se i ove godine održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske te pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine.

         Prvi dan ”Susreta” u petak, 25. kolovoza očekuje se vrhunska glazbena večer jer je ugovoren nastup ”Prljavog kazališta”, a iza ponoći će nastupiti ”SuperCover band”, dok će predvečer biti održane radionice i zabavni animacijski program za djecu.

Drugog dana ”Susreta”, u subotu, 26. kolovoza, predstavit će se udruge i društva nacionalnih manjina iz Hrvatske i inozemstva, a nakon njihovih nastupa, zasvirat će ”Najbolji hrvatski tamburaši” i ”Slavonski dukati”.

Trećeg dana ”Susreta”, u nedjelju, 27. kolovoz održat će se Vatrogasni izazov, i niz drugih sportskih i gastronomskih programa.

”Lipovljanski susreti” i ove godine žele svim posjetiteljima ponuditi velik broj različitih sadržaja, a predloženi program i sve što se još dogovara, garantira da će tako i biti. Zato se i ove godine očekuje više tisuća posjetitelja na ”Lipovljanskim usretima”.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content