• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Uručene svjedodžbe učenicima 8. razreda OŠ Josipa Kozarca

Podjelom svjedodžbi za učenike 8. razreda i dodjelom nagrada i pohvalnica za ostvarene uspjehe u sportski natjecanjima i obrazovnim programima, tijekom ove školske godine, u Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima zaključena je još jedna školska godina. Završna svečanost održana je u srijedu, 5. srpnja, a na svečanom programu prisutan je bio i Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani.

         Jedna od najboljih i najtalentiranijih učenica ove generacije, Lucija Jancetić, državnom himnom je otvorila završnu školsku svečanost. Svojim školskim prijateljima, dosadašnjim učiteljima i prisutnim roditeljima, kao mali maturanti, najprije su se predstavili učenici 8. razreda ove škole.

Nakon svečanog i veselog predstavljanja, sve prisutne pozdravila je Mirjana Faltis, ravnateljica Osnovne škole Josipa Kozarca u Lipovljanima.

         Na završetku osnovnoškolskog obrazovanja, svim učenicima 8. razreda čestitao je i Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, i zaželio puno uspjeha u daljnjem školovanju, ali i upornosti za ostvarenja svojih želja i ciljeva.

         Svim ostalim učenicima Osnovne škole Josipa Kozarca i njihovim nastavnicima, koji su ostvarili odlične sportske rezultate, ali i zavidno znanje iz raznih nastavnih predmeta, sve do državne razine natjecanja, načelnik Nikola Horvat uputio je srdačne čestitke i zaželio nastavak uspješnosti u idućim godinama.

         Za ostvarene rezultate, svim učenicima i njihovim mentorima, učiteljima u školi, uručene su pohvalnice i priznanja. Najviše sportskih uspjeha postigle su učenice Ema Kopecki i Ema Tremski, koje su i prigodno nagrađene.

Pohvalnice su dobili i učenici 8. razreda koji su svih 8 razreda završili s odličnim uspjehom. To su: Tea Pulpan, Emilija Vrapček, Gašpar Franić, Josip Lenička, Filip Beljan, Lucija Jancetić, Klara Klišanin, Nadia Kravčuk, Lana Vitković, Stefani Dlouhi, Valerija Dalenjak, Tara Jurić, Lucija Letvenčuk, Karmen Štiks i Ivan Šalić.

         Najučenicima ove generacije proglašeni su Gašpar Franić i Lucija Jancetić, koji su svih osam godina škole završili s prosjekom ocjena od 5,00.

         Nakon uručenih pohvalnica i nagrada, u ime svih razrednica, od generacije učenika 8. razreda, emotivno se oprostila Mirjana Bublić, razrednica 8.b razreda. Od svega najviše poželjela im je da budu – dobri ljudi.

Završna školska svečanost završila je uručivanjem svjedodžbi učenicima završnog razreda. U školskoj godini 2022./23. osnovnu školu su završili:

8.a 

Natalija Baković, Nia Bedeniković, Filip Beljan, Patrik Đurij, Gašpar Franić, Matias Gregurić, Ivica Kozić, Josip Lenička, Matea Marenić, Marko Pavičić, Lea Pavlović, Tea Pulpan, Ivan Varga, Meri Voborski i Emilija Vrapček. Razrednica Vesna Kašner    

         8.b

Stefani Dlouhi, Marin Dragojević, Marko Ilijašević, Lucija Jancetić, Klara Klišanin, Nadia Kravčuk, Dominik Lustig, Karlo Matković, Danijel Matoš, Marko Mirković, Vladimir Radić, Danijel Špoljar, Lana Vitković, Noa Živoder i Antonio Žiža. Razrednica Mirjana Bublić.

        8.c

Nika Bastalić, Leo Biber, Valerija Dalenjak, Toni Hepner, Tara Jurić, Tin Krpan, Lucija Letvenčuk, Borna Marković, Iva Mujanić, Marin Mujanić, Luka Prikratki, Ivan Šalić, Ivan Šolaja, Barbara Štiks i Karmen Štiks. Razrednica Sanja Vitman Đurij.   

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content