• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

OPĆINI LIPOVLJANI ODOBRENO 35.600,00 € ZA PRVU FAZU REKONSTRUKCIJE NOGOSTUPA U ULICI BRAĆE RADIĆ

Objavljen je popis odabiranih projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda koji će se sufinancirati u 2023. godini.

Riječ je o projektima koji će poticati ili pridonositi boljem obavljanju kako komunalnih djelatnosti i pružanju odnosno isporuci komunalnih usluga, tako i aktivnosti na realizaciji svih drugih projekata koji će pridonijeti poboljšanju javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne samouprave. 

Prijave projekata na Javni poziv Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bile su moguće u razdoblju od 8. veljače 2023. do 10. ožujka 2023. godine, a nakon provedene administrativne provjere pristiglih zahtjeva proveden je postupak vrednovanja i ocjenjivanja od strane, u tu svrhu formiranog, Povjerenstva Ministarstva. Odobreno je ukupno 388 projekta koji će se sufinancirati s ukupnim iznosom od 9.498.400,00 eura. Najmanji iznos sufinanciranja po projektu iznosi 1.600 eura, dok je najveći iznos 35.600,00 eura.

Općina Lipovljani prijavila je projekt rekonstrukcije nogostupa u Ulici braće Radić u Lipovljanima, za čiju je namjenu odobren maksimalni iznos od 35.600,00 eura. Radi se o prvoj fazi rekonstrukcije nogostupa, u duljini od cca 600 m, počevši od kružnog toka.

Izvođač radova, kao i datum početka radova, biti će poznati nakon provedbe postupka javne nabave za izvođenje građevinskih radova.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content