• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Održan izložbeni sajam i svečani program uz Dan škole u Lipovljanima

Uz Dan općine i župe Lipovljani, uz blagdan sv. Josipa obilježava se i Dan škole. Osnovna škola Josipa Kozarca, za svoj dan je odabrala 18. ožujka, rođendan hrvatskog šumara i književnika Josipa Kozarca, a ove godine Dan škole je svečano obilježen u ponedjeljak, 20. ožujka.

         Učenici i nastavnici škole pripremili su izložbeni sajam i svečani program, nakon čega je održano i zajedničko druženje djelatnih i umirovljenih zaposlenika Osnovne škole u Lipovljanima.

         U školskoj sportskoj dvorani priređen je izložbeni sajam, na kom su učenici, uglavnom nižih razreda, izložili svoje radove, a prodaja tih radova imala je humanitarnu namjenu. Sajam su osim učenika škole, obišli i gosti.

         Na početku svečanog dijela obilježavanja Dana škole, sve učenike, nastavnike, umirovljenike škole, prisutne roditelje i goste, pozdravila je Mirjana Faltis, ravnateljica škole. Dan škole svima je čestitao i Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, a pohvalnim riječima za ostvarene uspjehe, Dan škole čestitala je i Robertina Štajdohar, pročelnica županijskog Odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo.  

         Nakon pozdravnih riječi, održan je svečani pjevani i plesni program, uglavnom učenika od prvog do četvrtog razreda, u kom su sudjelovali i učenici svih Područnih škola. Maštovite plesne kreacije opet su dominirale programom u ovogodišnjoj ”Proljetnoj priči”.

         Nakon održane svečanosti, na kojoj su bili prisutni i umirovljenici Osnovne škole, održano je zajedničko druženje, na kom je za uspješan rad škole nazdravila Mirjana Faltis, ravnateljica škole.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content